Social business | Hoe jij meer business en resultaat krijgt door online marketing | Woensdag 12 oktober 2016

Home / Social business | Hoe jij meer business en resultaat krijgt door online marketing | Woensdag 12 oktober 2016
Het aantal (zakelijke) dienstverleners in Nederland is nu al aanzienlijk en zal de komende jaren alleen maar verder stijgen. Als (zakelijke) dienstverlener – of je nu advocaat bent, IT-consultant, belastingadviseur of freelance marketeer – zit je bovenal in de relatie business. Nieuwe en bestaande klanten kiezen voor jouw organisatie vanwege jouw merk en het werk dat je uitvoert. Met dat laatste kun jij je helaas niet (of nauwelijks) onderscheiden van de concurrent. Waar jij je wel mee kunt onderscheiden is de manier waarop jij en jouw collega’s het werk uitvoeren en de relatie die jullie opbouwen met nieuwe en bestaande klanten.

Mensen maken dus het verschil. Ook in een wereld die steeds digitaler wordt. Onafhankelijk social business strateeg Jochem Koole vertelt je op 12 oktober a.s. waarom jij online technologie (social media, maar ook nieuwsbrieven en websites) in zou moeten zetten om zakelijke relaties te versterken. Ook krijg je antwoord op de vraag hoe je dat doet op een manier dat het je daadwerkelijk resultaat oplevert en zonder dat het je al teveel tijd kost.

Meld je aan om je plekje voor 12 oktober te verzekeren!

Blijf onze Facebook, Twitter en LinkedIn-pagina in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Met vriendelijke groet,
Team Social Media Club Enschede

Mede mogelijk gemaakt door:

AANMELDEN VERPLICHT
Aanmelden kan via het formulier onder aan de pagina.
Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol!

NIEUWE LOCATIE
Deze editie vindt plaats bij CeeCee, Brouwerijstraat 20 (naast HEMA) te Enschede. Parkeren kan voor de deur of in de nabijgelegen parkeergarage.

PROGRAMMA
Inloop: 19.00 uur | Start programma: 19.30 uur
De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten met een gezellige borrel!

ENTREE
De entree is GRATIS!
We vragen € 1,- per consumptie.

DISCLAIMER
Onze events worden mogelijk gemaakt door een team van vrijwilligers en een deel sponsoring.
Toch zijn er nog een aantal vaste kosten van toepassing om deze avonden mogelijk te maken en kennis te delen.
Vond je het een inspirerende avond? Dan kun je ter plekke een bedrag naar keuze doneren.

Heb je je aangemeld en kun je niet aanwezig zijn? Meld je dan af via [email protected]

Over de spreker

Jochem Koole

“Mijn naam is Jochem Koole en ik werk als onafhankelijk social business strateeg. Ik help met name kennisintensieve B2B organisaties, zoals adviesbureaus en advocatenkantoren, om met behulp van online middelen en content een bijdrage te leveren aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten en daarmee de groei van hun organisatie.

Dit doe ik sinds 2013 voor klanten als adviesbureau Berenschot en advocatenkantoor Loyens & Loeff, maar ik heb ook mogen werken voor Siemens Healthcare en Schiphol Real Estate. Vóór 2013 werkte ik als marketeer in de theaterwereld, als projectmanager bij online bureaus en als social business consultant bij accountants- en advieskantoor Deloitte.

Op 12 oktober kom ik naar Enschede om jou tijdens de Social Media Club bijeenkomst bij te praten over de manier waarop zakelijke dienstverleners relaties kunnen versterken met bestaande en met nieuwe klanten om zo nieuwe opdrachten binnen te halen en een bijdrage te leveren aan hun groeidoelstellingen.

Mijn aanpak werkt vooral goed voor B2B-bedrijven, maar ook als je werkt voor of bij een consumentenmerk heb je vast iets aan mijn verhaal.

Ik hoop je op 12 oktober te zien in Enschede!”

Locatie

CeeCee Enschede
Brouwerijstraat 20
7523 XD Enschede

Schrijf je in!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.